Algemene Informatie Vereniging Promotie Damsport Bunschoten (VPDB)

Naamgeving

De vereniging draagt de naam: Vereniging Promotie Damsport Bunschoten. Zij is opgericht 23 augustus 2006.
De vereniging is een voortzetting van damvereniging Bunschoten welke is opgericht 8 januari 1971.
De vereniging is ingeschreven onder nummer 32117567 bij de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland.
Binnen de damwereld zal de naam Damvereniging Bunschoten vooralsnog worden gehandhaafd.
De interne competitie is verbonden met de sponsornaam UNIVÉ Interne competitie.
De externe competities in de UPDB en de KNDB zijn verbonden aan de sponsornaam BOBOLI Bunschoten.
Het verenigingsjaar loopt van 1 augustus t/m 31 juli.

Doelstelling

De vereniging stelt zich ten doel de beoefening,ontwikkeling en verbreiding van het damspel. Zij tracht dit doel te bereiken door het houden van wedstrijden en zoveel mogelijk mede te werken aan alles wat de kennis en verbreiding van het damspel kan bevorderen, alsmede d.m.v. andere geoorloofde middelen, alsmede het organiseren van internationale damtoernooien en promotie van de damsport in het algemeen en specifiek in de gemeente Bunschoten-Spakenburg.

Visie

We willen een damvereniging zijn waar iedereen met plezier een avondje komt spelen en waar we tegelijkertijd ook prestatiegericht bezig zijn. We richten ons op dorpsgenoten maar ook leden vanuit de regio zijn van harte welkom.

Algemene gegevens

• Adres speellocatie: Denksportcentrum En Passant, Bikkersweg 90 3752 WV BUNSCHOTEN SPAKENBURG Telefoon: 033-2994757
  • Speelavond: vrijdagavond vanaf 19.45 uur
  • De jeugd, vanaf 5 jaar kan terecht vanaf 18.30 uur
  • Aantal leden senioren: circa 20, jeugd circa 15
  • Contributie senioren EUR 100,- per jaar, jeugd  EUR 35,- per jaar
  • Speelklasse eerste tiental: Eerste Klasse Landelijk , het achttal komt uit in de provinciale eerste klasse.
  • Download hier het BRIEFPAPIER van de damclub voor senioren activiteiten
  • Download hier het BRIEFPAPIER van de damclub voor junioren activiteiten
  • Bestuur

• Voorzitter: Wim Muys
  • Secretaris-Webmaster: Peter Frans Koops
  • Penningmeester: Drs. Lammert Korlaar
  • Wedstrijdleider Intern: Gerhard de Graaf
  • Wedstrijdleider Extern: Huibert Koops
  • Jeugdleiders: Lennart Bolks (beginners) Er wordt opgeleid voor officiële KNDB jeugd diploma's !!! (Van der Wal, Wiersma etc)
  • Routebeschrijving

Van de A1 afslag Bunschoten/Amersfoort nemen en de richting Bunschoten aanhouden. (Dit is de Amersfoortseweg) Deze weg volgen en bij de 2e stoplichten rechtdoor. (Westsingel) Deze weg blijven volgen en bij de 3e rotonde linksaf. Dit is tevens de afslag de richting Eemdijk. (Bikkersweg) Na ongeveer 750 meter ziet u rechts het Denksportcentrum "En Passant". (Vaartweg) Mocht u problemen hebben om het gebouw te vinden, vraag dan de weg naar het zwembad "de Duker", kort voor het zwembad zult u het Denksportcentrum van En Passant aantreffen.

Denksportcentrum "En Passant"
    Bikkersweg 90
    3752 WV  Bunschoten

Telefoon:
    033-2994757 Website: www.denksportcentrumenpassant.nl

Per openbaar vervoer

U kunt met de bus vanuit Baarn naar Bunschoten komen. Dit is echter een beperkte dienstregeling, daarom kunt u het beste de bus vanuit Amersfoort nemen. De bushaltes zijn hetzelfde, mocht u dus toch vanuit Baarn met de bus komen kunt u op dezelfde halte(s) als onderstaand beschreven uitstappen en dezelfde route volgen.
    Vanaf Station Amersfoort neemt u buslijn 76. Uitstappen halte Brahmslaan.
    Vervolgens loopt u 350 meter de Westsingel af, in het verlengde van de busroute. Na 350 meter gaat u bij de rotonde rechtsaf de Bikkersweg op.  Dit is tevens de afslag de richting Eemdijk. Na ongeveer 750 meter ziet u rechts het denksportcentrum "En Passant".
    Voor alle duidelijkheid de Bikkersweg is ondertussen overgegaan in Vaartweg.
    Mocht u de halte Brahmslaan missen kunt u ook bij de halte Wilde Zwaan uitstappen.
    In dat geval moet u ongeveer 500 meter teruglopen en bij de rotonde linksaf de Bikkersweg op. Dit is tevens de afslag de richting Eemdijk. Na ongeveer 750 meter ziet u rechts het denksportcentrum "En Passant".

De damclub wordt gesponsord door

Univé Midden Nederland

Click hier voor de UNIVE Homepage

Toernooisponsor

De damclub wordt i.v.m. toernooien en de KNDB en UPDB bondscompetities en de jeugd ook gesponsord door het bedrijf

Voor een periode van drie jaar zal BOBOLI hoofdsponsor zijn van het BOBOLI TOERNOOI.

Voor meer informatie mail naar de damvereniging bunschoten