11 juli 2018...DamZ Damspellen!

Vandaag bij het begin van ronde 4 werden de deelnemers aan het Boboli Bunschoten Open toernooi verrast door de organisatie met het DamZ spel. Dammen is goed voor de geestelijke ontwikkeling van jong en oud. Dus hiermee zijn er weer een aantal borden verspreid over Nederland en op locaties in het buitenland. Want ons toernooi is een internationaal toernooi waarin tien verschillende nationaliteiten deelnemen. Op deze manier kan het dammen weer worden gepromoot zodat elk gezin waar ook ter wereld kan gaan genieten van onze o zo mooie Damsport.

 

10 juli 2018...Djin Jharap verrast!

Vandaag zijn er weer twee spannende rondes gespeeld op het Boboli Bunschoten Open toernooi. De grootste verrassing van de dag kwam van Djin Jharap, die in de middagronde grootmeester Macodou NDiaye wist te verslaan.

Er zijn nu drie koplopers die alles nog gewonnen hebben; naast Jharap zijn dat Michiel Kroesbergen en de Senegalese grootmeester NDiaga Samb. Morgen mogen Samb en Kroesbergen het tegen elkaar opnemen, terwijl Jharap meervoudig wereldkampioen Alexander Shvartsman treft.

Alle uitslagen, standen en partijen zijn te vinden op Toernooibase.

 

9 juli 2018...Boboli Bunschoten Open 2018 van start!

Vandaag is het Boboli toernooi in Bunschoten weer van start gegaan. Met 56 deelnemers, waarvan 6 grootmeesters, is er een sterke bezetting.

Titelverdediger Alexander Shvartsman is begonnen met een remise tegen de sterke Peter van der Stap. Ook grootmeesters Bassirou Ba, Jaen Marc Ndjofang en Aleksej Domchev lieten in de openingsronde punten liggen tegen respectievelijk Bhiem Ramdien, Maarten Linssen en Losseni Savané.

Kom deze week gerust kijken in gebouw De Samenklank aan de Bikkersweg 86 te Bunschoten!