Geschiedenis van Damvereniging Bunschoten

Prachtig historisch materiaal van Huib Poort en Jaap van Walsem. Twee dammers die goed hun oude partijen en wedstrijdverslagen hebben bewaard zijn Huib Poort en Jaap van Walsem. Tot onze grote verrassing hebben zij zelfs het oude clubblad Damlust nog bewaard. Van deze dambladen hebben we het 5e en 6e nummer integraal op het internet gezet. We hebben ervoor gekozen om het hele blad erop te zetten. Want het is moeilijk te beoordelen welke onderdelen voor de lezers interessant zijn. Een bijzonder onderwerp in het 6e nummer is de terugblik op de periode 1971 ( het oprichtingsjaar) tot 1981.  We hopen u met deze oude nummers ( uitgegeven in 1982) weer terug te brengen in de 70'er en 80'er damjaren. Als u meer wilt zien van het historisch materiaal kom gerust eens langs op de club; in onze vitrinekast ligt een schat aan materiaal!

Damlust nummer 5 mei 1982 (nieuw scherm)

Damlust nummer 6 september 1982 (nieuw scherm)
Historische Partijen Jaap van Walsem (nieuw scherm)
Brief Philip de Schaap november 1982