Macadou and JeanMarc at Kasteel Groeneveld Baarn

BUNSCHOTEN OPEN TOURNEMENT 10-14 july 2017

3e BOBOLI TOERNOOI NK ASPIRANTEN JONGENS NK JUNIOREN MEISJES

De drie kampioenen bij de jeugd seizoen 2008-2009 (zie hier voor meer foto's)

Alexander Schwarzman wint 10e Barnsteentoernooi

DAMCLUB SCHENKT DAMBORDEN AAN ALLE BASISSCHOLEN OM TE OEFENEN VOOR HET SCHOOLDAMTOERNOOI

ACHTTAL OP WEG NAAR DE TOP

In een
gezellige thuiswedstrijd met heerlijke vis van sponsor en speler Wout Bos wist het achttal goede zaken te doen op pad naar het kampioenschap van de eerste klasse in de provincie Utrecht. Ditmaal werd met grote cijfers gewonnen en de buit had nog groter kunnen zijn. Op bord een kwam Peter Frans Koops weer eens tot winst door in een afwachtende... LEESMEER

In de wedstrijden om het kampioenschap van Utrecht hebben een drietal dammers van Barnsteen Bunschoten meegedaan. In de afgelopen maanden werden een negental wedstrijden afgewerkt in het denksportcentrum in Utrecht. In de eerste klasse wist Huibert Koops uit negen partijen de meeste punten te verzamelen. Hij speelde slechts eenmaal remise en moest eenmaal het onderspit delven...

RON HEUSDENS WINNAAR 9e
BARNSTEENTOERNOOI

BARNSTEENKORTING OP
TURBODAMBASE

Damweken met damdorp-CD als cadeau

Goede vrijdag en stille zaterdag zal in het Denksportcentrum En Passant een halve finale van het Nederlands Kampioenschap Dammen voor pupillen plaatsvinden. Evenals vorig jaar is de plaatselijke damclub Barnsteen gastheer voor 1 van de 4 landelijke halve finales. Er zal door 16 damtalenten gestreden worden om 4 plaatsen voor de eindronde die in de eerste week van mei zal plaatsvinden. Van de lokale spelers hebben Jochem van Twillert en Lucas Veldhuizen beiden wonend aan de Eemdijk zich geplaatst.

Wederom werd de Unive interne damcompetitie dit seizoen gekenmerkt door een tweestrijd tussen Wim Muys en Peter Frans Koops. Laatstgenoemde pakte de koppositie begin dit jaar over van Wim Muys maar kon niet echt uitlopen zodat het ongemeen spannend bleef. De beslissing moest zelfs vallen in de laatste ronde, waarin Koops Muys nog een laatste kans bood om de titel nog te pakken.... ....Wim Muys speelde daarom alles of niets. In een bloedstollend duel met wisselende kansen combineerde Peter Frans naar de damlijn. Hierna kwam de kracht van deze dam goed uit de verf, maar Wim Muys streed voor wat hij waard was en kwam zelfs nog op dam, maar omdat Koops zijn extra stenen in veiligheid kon brengen kwam hij in een overmachtspositie terecht en Peter Frans zijn vierde titel kon pakken.

JAARVERSLAG 2006-2007

HALL OF FAME DAMCLUB
List of Champions
1970-2007

Rabobank sponsort Barnsteentoernooi

De Vereniging Promotie Damsport Bunschoten timmert goed aan de weg. Naast een actieve interne competitie en bloeiende jeugdafdeling staat het jaarlijkse Barnsteentoernooi goed op de kaart van dammend Nederland. Het door de witrus Baljakin gewonnen. LEESMEER

ALEXANDER BALJAKIN WINNAAR 8e BARNSTEENTOERNOOI!!! LEESMEER

Anne Wouda slaagde cum laude voor het Roozenburg diploma, binnenkort doen een groot aantal junioren en senioren mee aan de examens voor Jannes van der Wal, Sijbrands en Roozenburg, als u ook examen wilt doen neem dan contact op met meester Lubbert BARNSTEEN DEGRADEERT!!!

Voor het eerst in de geschiedenis van de bunschoter damclub is er sprake van degradatie, ook dit mag best als een hoogtepunt worden beschouwd. Dit seizoen kwam Barnsteen telkens net iets te kort. Ook tegen Huizum
LEESMEER

GROTE KAMPIOENEN OP HET MINI BARNSTEENTOERNOOI

Maar liefst 456 kinderen van de groepen 5 en 6 hebben meegedaan aan het MBT-toernooi. Dat dit toernooi een grote toekomst tegemoet gaat bleek wel uit de enorme opkomst bij de finales van vrijdag 6-oktober. De zesenvijftig kinderen die zich in de voorrondes hadden geplaatst werden... LEESMEER